Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 06:36 - Африкански къдрици: къса ,средна ,дълга коса
Автор: xtravaganzzza Категория: Забавление   
Прочетен: 118 Коментари: 0 Гласове:
0



 Измийте косата си с шампоан за дълбоко почистване и попийте с кърпа, за да отстраните излишната влага.

Разделете главата с разделения и креп стилер на мокра коса.

Навийте лосион на всяка нишка и изчакайте подходящото време.

Без да сваляте стайлерите, измийте лосиона и нанесете неутрализатор.

Свалете машината за завиване и измийте фазата на заключване.

За да премахнете stylers след постоянно махане в африкански стил, трябва внимателно, без разтягане на къдрици. В противен случай, вместо ясна еластична къдрене получават светлинна вълна. Необходимо е да се измие препаратите с топла вода и да не се търка косата в ръцете, за да не се деформира спиралата. Преди полагането на излишната вода върху петна за коса с кърпа, насочвайте ги нагоре.

За да се запази формата на къдриците, първата инсталация трябва да се извърши със сешоар с дифузорна дюза. След пермеза не можете да миете косата си за един ден.

Афро къдрици с спираловидно къдрици на дълга коса

Как да си направим афро къдрици у дома

За да получите африкански къдрици не е задължително да отидете в салон за красота. Нека да се научим как да правим афро къдрици у дома си без къдрене и маша за коса.

Ако няма специални инструменти, тогава ще ви помогнат наличните инструменти.

Afro къдрици на молив - лесен начин да получите kucheryashki. За да направите това, отделете сухата коса на малки нишки и ги навийте в молив. След това нагрявайте желязото във всяка брава. Получените къдрици фиксират лак без газ.

Afro къдрици на плитки може да се направи самостоятелно преди лягане, а на сутринта да стане собственик на красива африканска прическа. За целта обработете измитата коса с мус и плитки. През нощта главата ще изсъхне и нишките ще получат счупена текстура. За да затвърдите къдравия ефект, отидете за нагрята желязо на всяка опашка.

Afro къдрици на домашно папилотки се оказват не по-лоши, отколкото в козметични салони. За това са необходими дебели нишки и дебела хартия, които трябва да се навият в тръби. Прокарайте през дупката. Завъртете влажната коса на този дизайн и завържете конец, така че къдриците да не се размотават. След изсушаване отстранете хартиените тръби и фиксирайте къдриците с лак за пръскане. Големите афро къдрици могат да се правят по същия начин като малките, просто трябва да преобърнете хартията в по-дебели тръби.

Най-бързият начин да направите афро къдрици е да се завъртите на дълга отвертка. Но този метод може да увреди косата, така че трябва да го използвате много внимателно и да използвате топлинен спрей. За да направите това, нагрявайте отвертката на газовата горелка, като избягвате силното светене на инструмента и завъртете косата направо върху нея. Този метод е подходящ за всяка дължина, тъй като къдря добре държи спираловидната форма.

За да направите афролокония у дома за дълга коса с бретон, първо трябва да вземете под внимание нейната форма. Ако достигне върха на носа, тогава той може да се завие в общата маса на косата. Клеопатра тип бретон са оставени направо, тъй като те са къси и развити, те изглеждат грозни. Дългите косъмчета разтягат къдриците до светлинна вълна с естественото си тегло, така че за всеки метод на афро къдрици трябва да използвате стилизиращи продукти със силна степен на фиксация. По-добре е да навиете дълги нишки върху хартиени файлове или отвертка.

Афровите къдрици на блондинките изглеждат особено впечатляващи, тъй като спираловидната структура на всеки къдря се вижда ясно на светъл фон.

За избелена коса не е подходящ метод за навиване на отвертка. По-добре е да се използват методи, които не изискват загряване на инструменти - хартиени файлове или пигтейли не развалят косата, отслабена от боядисване.

Любителите на афро къдриците трябва да помните, че честото навиване с горещи инструменти разваля косата. За дългосрочен ефект е по-добре да се направи перм.

Как да изберем формата на афро къдрици за коса с различна дължина

Когато правите избор в полза на африканските къдрици, имайте предвид, че малките къси къдрици визуално скъсяват прическата със средно 10-15 сантиметра. За всяка дължина на косата има някои усукващи нюанси.

Нека разберем кой отива афро къдрици, какви прически не трябва да правите къдрици на тази форма, както и какви методи на измама се прилагат в зависимост от различните дължини на косата.

За къси прически

Афро къдриците на късата коса правят вертикална обвивка. Хоризонталният метод за навиване на тънки бобини не е подходящ за къси прически, тъй като след размотаването косата ще изглежда като шапка.

Закръглени момичета с къси прически, по-добре е да изберат различен тип къдрици, тъй като африканският курлър само подчертава големите форми на лицето.

На площада

Afro къдрици на колата трябва да се направи много внимателно. Малките къдрици визуално скъсяват косата, така че след хоризонтално огъване квадратът е във формата на триъгълник. Невъзможно е да се усуче такъв стил на прическа на тънки папилотки, защото в крайна сметка ще получиш глухарче на главата си.

Каретката може да се навие само по вертикален или спирален начин, без да се засяга късата коса на долната част на главата на главата. 

      Следва част 3 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xtravaganzzza
Категория: Забавление
Прочетен: 2873
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930