Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 06:38 - Африкански къдрици: къса ,средна ,дълга коса
Автор: xtravaganzzza Категория: Забавление   
Прочетен: 208 Коментари: 0 Гласове:
0



 Средно

Афро къдриците на косата със средна дължина могат да бъдат направени по какъвто и да е начин, тъй като те ви позволяват да запазите формата на къдрицата.

За прическа „Каскада” най-впечатляващо изглежда спиралният метод на навиване - косата придобива обемна визия и отчетлива текстура. Кърлинг върху хартиени картони със собствена хартия ще подчертае индивидуалността на изображението и структурата на прическата.

За дълго

Афро къдриците за дълги коси се правят с мусове и лакове със силна фиксация, така че къдрянето да не се изправя под собственото си тегло.

За да се извият върху хартия папилотки, държани в оригиналния си вид в продължение на няколко дни, ходете по всяка нишка от нагрята ютия. Ако правите африкански къдрици на дълга коса с помощта на плитки, тогава трябва да поръсите спрей-боя без газ над плетените нишки в изобилие и след пълно изсъхване да фиксирате пермето с нагрета желязо.

За разширени нишки и канекалон

Afro къдрици за коса се препоръчват да се правят по начини, които не вредят на привързаността им. Ако африканските къдрици се създават с помощта на кърлинг или отвертка, тогава не трябва да позволявате на скрепителните елементи (кератиновите капсули, панделките) да влязат в контакт с горещи инструменти. За да направите това, на тези нишки отстъпление от корена на няколко сантиметра. Обширната коса е много по-дебела от естествената, така че всякакъв вид къдрици ще изглежда добре на тях - прическата изглежда много обемна и текстура.

За удължаване на късата коса се използват афрови къдрици от плетена канекалон в малки плитки. Вече направените изкуствени къдрави нишки са вплетени в тяхната собствена, получавайки комбинация от афрокросичек и къдрици в една прическа. Този вид афро къдрици се нарича "Zi-Zi".

Малките твърди къдрици могат да се комбинират с други елементи на прическата в африкански стил, например с Брадид.

Как да се грижим за афро къдрици

За всеки метод за създаване на еластични къдрици собственият метод за грижа за косата. Нека погледнем по-отблизо как правилно да се грижим за афро къдрици, навити по различни начини.

След перм

За грижа за косата след силно алкална или тиогликолова "химия" е необходим комплекс от мерки с дълбок хидратиращ ефект, за да се запази водно-алкалния баланс. За да се задържи по-дълго интензивността на извивките, сменете шампоана с почистващ препарат без сулфат.

След матрицата "химия" косата също изисква поддържащ кератинов комплекс. Това ще помогне на седмичните маски в композицията с него.

След кърлинг с горещи инструменти

Механичното увреждане на люспещия се слой води до чупливост и дисекция на косата в края. За да предотвратите разцепването на кожичките, трябва да използвате продукти на маслена основа. Арган, морски зърнастец и рициново масло лекуват увредените участъци от кутикулата и омекотяват люспещия се слой.

За грижа за косата можете да използвате само хидролизирани масла и когато се прилагат за предотвратяване на техния контакт с кореновата зона и кожата на главата.

След тъкане на изкуствени къдрици

Не се изисква специална грижа след такова оформяне. Необходимо е косата да се измие с канекалон, без да се използва балсам, така че преплетената коса да не пълзи. Тази прическа изсъхва за дълго време, така че обикновено се носи през лятото.

Афро къдриците са малка спирала, която имитира косата на жителите на горещите страни. Такива къдрици се създават по различни начини и се провеждат основно до следващото почистване с шампоан, с изключение на перм. Предимствата на африканските къдрици са, че те подчертават текстурата на къдриците и визуално увеличават обема на косата, и единственият недостатък на крехкостта на такъв стил. Направете afrolokony може да бъде лесно и у дома. Това е чудесен начин за разнообразяване на външния ви вид, а „химията“ ще помогне за запазване на африканския стил на косата за дълго време, ако следвате условията за грижа за косата след махане.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xtravaganzzza
Категория: Забавление
Прочетен: 2872
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930